Italia: Kiitos matujen massa-ampujalle murhatun äidiltä

Ilmeisesti nigerialaismafian murhaaman 18-vuotiaan Pamelo Mastropietron äiti kiittää muukalaisia sattumanvaraisesti ampunutta Luca Trainia haastattelussan Il Tiempo-lehdelle.

victim1

Alessandra Verni, jonka tytär murhattiin ja paloiteltiin ja jonka kaikkia ruumiinosia ei löydetty, sanoo, ettei kuutta afrikkalaista ampunut Luca tuntenut hänen tytärtään.

Pamelon kaikkia ruumiin osia ei ole löydetty, mikä on herättänyt epäilyksiä siitä, että tapaukseen liittyy kannibalismia, jossa nigerialaismurhaajat olisivat syöneet Pamelon ruumiinosia.

Pamelon äti, Alessandra, sanoi kostoiskun tehneestä Luca Trainista haastattelussaan näin: “Kiitän häntä kynttilän sytyttämisestä tyttärelleni, hän on yksi harvoista, kaikessa mitä on tapahtunut, joka on ajatellut oikein tyttäreni tapauksesta.”

“En välitä siitä, että kynttilä poltettiin Mussolinin hengessä. Traini oli oikeassa, mutta minä en välitä politiikasta”, paloittelumurhatun Pamelon äiti jatkoi.

Luca Trainin kodista löytyi poliisitutkinnan aikana kirja Taisteluni. Hän lähti sattumanvaraiselle kostoretkelle kuultuaan Pamelon paloittelumurhasta.

Lähteet:

Leave a comment