Belgian shokkimurha: “Äiti makaa verilammikossa”, 4- ja 6-vuotias huostaanotettiin [HLN]

Belgian HLN [ENG] raportoi järkyttävästä tapahtumasta Belgiassa, jossa 27-vuotias perheenäiti murhattiin raa’asti maanantaina. Murhatun äidin lapset tulivat kodistaan kadulle yhdeksän jälkeen aamulla, naapuri kertoo.

assf

Naapuri kertoo 4- ja 6-vuotiaiden tyttöjen tulleen kadulle ja kävelleen häntä kohti. “Ensimmäinen asia, jonka he sanoivat oli: ‘Äiti makaa verilammikossa, mutta meillä on myös vähän nälkä.'”

Naapuri lähti antamaan äidille ensiapua, mutta apu tuli liian myöhään. Eleanor oli ilmeisesti tapettu veitsellä. Hän makasi suuressa verilammikossa. “En koskaan unohda sitä näkyä ja lasten avuttomuutta”, naapuri kertoo.

Eleanorin afghaanitaustainen puoliso pakeni paikalta, mutta poliisi sai hänet kiinni. Tappaja ei ole äidin lasten isä. Naapurit ovat hyvin järkyttyneitä tapahtuneesta. Tapetun äidin pienokaiset huostaanotettiin.

Belgiassa tapahtui vastaava perheenäidin murha vuonna 2001, kun Cindy Voldersia puukotettiin 25 kertaa. Hänen kuusivuotias tyttärensä joutui katselemaan äitinsä ruumista yli 24 tuntia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s