Jäämeren rata linkittyy Koillisväylän valokaapeliin, joka linkittyy? Suvi Lindeniin??

Uutisia Hauskasti ja Kiinnostavasti

Rovaniemen Norjan Kirkkoniemeen yhdistävän junaradan hinnaksi lasketaan 3 miljardia (ilman budjettiylityksiä) josta Suomen osuus kaksi miljardia. Radan perjantaina julkistettu linjaus vie sen geopoliittisesti arveluttavasti Venäjän rajan lähelle, millä ilmeisesti tavoitellaan synergiaa Venäjälle ja Kiinalle tärkeän Koillisväylän valokaapelin kanssa.

Valokaapeliyhteys Jäämeren pohjassa Euroopasta Kiinaan on mainittu myös Suvi Lindenin firmojen skenaarioissa, joilla Linden rahasti Pohjois-Pohjanmaan Elykeskukselta runsaat sata tonnia: NxtVn:n kaapeliprojekti Oulusta merenpohjaa etelään nähtiin skenaariossa hyötyvän em. Jäämeren kautta Norjaan tulevasta yhteydestä, sikäli kun sitä koskaan rakennetaan.

berner.lipponen.png

Kuva rautatie-hankkeen julkistamis-tilaisuudesta. Tämä nauru eri lupaa hyvää suomalaisille veronmaksajille. Paavo Lipponen on, politiikasta pudottuaan,  toiminut venäläisen energiajätin #konsulttina. Jokainen tietää, mihin kansainvälinen energia-alan toimija tarvitsee entisiä poliitikkoja. Esko Ahokin oli kaivettu naftaliinista.

Nykyinen ministeri Anne Berner esiintyy myös samassa yhteysverkostossa, kuin Suvi Lindenin yhtiöiden taustarahoittaja Khaled Sedrak:

khaled-berner800sedrak-berner0001

Avainsana: Arctic Corridor. Kukaan ei muuten ole kysynyt, mistä Sedrakin löytämä raha tulee, mutta tiedämme ainakin osittain, minne se menee: Mm. Jämsän

View original post 426 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s